Skrivemaskin your story

Les, del og skriv

Den åpne digitale tilgangen til dette tidsskriftet, betyr nye muligheter både for lesere og skribenter. Det blir lettere å lese, dele og skrive.

08.12.2022

Stat & Styring har eksistert som tidsskrift i 31 år, og i mesteparten av denne tiden har det vært et trykket abonnementstidsskrift som også har vært digitalt tilgjengelig bak en betalingsmur.

Nå blir tidsskriftet åpent tilgjengelig og heldigitalt. Det betyr at den siste trykkede versjonen av tidsskriftet gjøres ferdig i disse dager, og kommer ut i slutten av måneden.

Gjennom disse årene har formålet med tidsskriftet vært det samme, nemlig at relevante og aktuelle forvaltningspolitiske problemstillinger settes på dagsordenen og blir diskutert. Det vil det også være i fortsettelsen, og gjerne med ditt bidrag. 

Skrive

Denne åpenheten er en fordel både for deg som leser og for deg som potensiell skribent. Vi vil gjerne høre fra deg i begge roller. Skriv til oss for å gi din mening som leser, eller for å dele en idè som du vil at vi skal følge opp, eller som du selv vil skrive om. Skriv til oss på denne mailadressen: redaksjonen@statogstyring.no.

Vi tar i mot forslag, tips, informasjon i alle formater om ting vi kan skrive om, eller som du eller andre kan forfatte.

Skriv til oss med tips, artikkelforslag, kritikk, og gjerne også ros.

Dele

Fra og med nå kan du altså lese tidsskriftet digitalt her på websiden. Denne åpenheten gjør det også mye lettere å dele innhold med kolleger, venner og andre i ditt nettverk. Dette symbolet brukes til å lage en kopi av lenken: 

Og det finnes selvfølgelig andre måter å dele lenker, noe vi vil oppfordre deg til å gjøre.  Det er nemlig utrolig mye stoff å hente av.

 

Stort arkiv

Siden vi har eksistert i over 30 år, finnes det også et stort arkiv. Det har også siden 2006 vært publisert digitalt på plattformen idunn.no. Tidligere utgivelser av tidsskriftet finnes derfor på Nordens største samling av tidsskrifter, nemlig Universitetsforlagets portal idunn.no.

Her finner du ikke bare Stat & Styring, men også andre glimrende tidsskrifter. De fleste av disse er nå åpent tilgjengelige. Det betyr at hvis du søker på f.eks tillitsbasert ledelse får du opp følgende treff i ulike tidsskrifter.

Idunn er altså ikke bare et arkiv for Stat & Styring, men også en stor kunnskapsbase.